مراحل ايجاد زغال هاي فشرده با كيفيت

۷۵ بازديد ۰ نظر

زغال هاي فشرده

در چند سال گذشته،مشاغلي كه مرتبط به سفره خانه و قليان هستند روش استفاده از آنرا بطور كي تغيير داده اند.

دراين پست راجع به كيفيت زغال فشرده كه مبحث مهمي است مقاله اي در نظر گرفته ايم كه در ادامه براي شما توضيح خواهيم داد.

همانطور كه ميدانيد زغال فشرده قليان نقش مهمي در كيفيت استفاده از قليان را دارد..

زغال فشرده يا زغال قالبي، رايج‌ترين نوع بريكت سوختي است كه با گرد زغال چوب ساخته مي‌شود.

براي ساختن اين ماده، دو روش وجود دارد يكي با استفاده از خرده زغال چوب كه آن را آسياب كرده و گرد به دست آمده را با گونه‌اي چسب كه معمولا چسب طبيعي است به همراه برخي افزودني‌هاي ديگر درهم مي‌آمي‌زند، سپس مخلوط به دست آمده را تحت فشار و گرما قرار داده و به شكل‌هاي گوناگون (معمولاً چهارگوش يا استوانه‌اي يا تخم مرغي) قالب‌گيري مي‌كنند. در روش دوم فقط از الياف طبيعي مخصوصا خاك‌اره استفاده شده و خاك‌اره نبايد حاصل از چوب‌هاي صنعتي مانند نئوپان باشد و آن‌ها را توسط آسياب خرد كرده و سپس خشك كرده و توسط دستگاه‌هاي فشار بالا به هم پرس كرده و بعد از اين مرحله براي عمليات كربونيزاسيون آن‌ها را وارد كوره كرده كه بسته به نوع كوره (صنعتي و سنتي) و جنس الياف بكار برده شده (خاك اره؛ پوست گردو؛ و غيره) ۱۲ تا ۴۸ ساعت حرارت مي‌دهند و سپس از كوره خارج كرده و داخل يك محفظه بسته قرار مي‌دهند و بعد ۴۸ ساعت زغال حاصل مي‌شود كه اين نوع زغال در تمامي كشورهاي صنعتي به علت آلايندگي كمتر، بدون بو، بدون دود، عمر طولاني سوختن، گرما دهي بالا و حفاظت از منابع طبيعي جايگزين سوخت‌ها حتي زغال‌سنگ شده‌است.

زغالي كه براي قليان استفاده ميكنيد ميتواند بر دوام و ماندگاري آن تاثير گذار باشدو همچنين ميتواند بر كيفيت دود توليد شده هنگام استفاده از قليان شما تاثير بگذارد.

زغال فشرده داراي كوره هاي خاصي است ,اين كوره ها بدون نياز به انرژي (گاز يا گازوئيل، برق) كار كرده و تمامي فرايند توليد بريكت به ذغال به صورت خود سوز و بدون به اپراتور بدون هيچ گونه آلايندگي انجام مي شود. در كوره هاي سنتي كربونيزاسيون به صورت %133 انجام مي شود.

مراحل توليد 

به اين صورت است كه از فشرده سازي خاك اره كه با گرما و حرارتي مابين ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه بريكت يا به عبارتي شمش زغال حاصل مي شود، ما بقي سلسله مراتب توليد، مشابه توليد زغال با روش سنتي مي باشد.

مواد ديگري كه به خاك اره افزوده مي شود : اعم از خاكه زغال و پوست گردو است و سرانجام فرآيند توليد، پختن زغال در كوره ها است .

زغال هاي فشرده از الياف طبيعي مخصوصا خاك اره استفاده شده و خاك اره نبايد حاصل از چوبهاي صنعتي مانند نئوپان باشد و آن‌ها را توسط اسياب خرد كرده و سپس خشك كرده و توسط دستگاههاي فشار بالا به هم پرس كرده و بعد از اين مرحله براي عمليات كربونيزاسيون آن‌ها را وارد كوره كرده كه بسته به نوع كوره(صنعتي و سنتي) وجنس الياف بكار برده شده (خاك اره؛پوست كردو؛ و غيره)12 تا 48 ساعت حرارت ميدهند و سپس از كوره خارج كرده و داخل يك محفظه بسته قرار ميدهند و بعد 48 ساعت زغال حاصل مي‌شود

اين نوع زغال در تمامي كشورهاي صنعتي به علت الايندگي كمتر ، بدون بو ، بدون دود ، عمر طولاني سوختن ، گرما دهي بالا و حفاظت از منابع طبيعي جايگزين سوخت‌ها حتي زغال سنگ شده‌است.

كشور عزيمون ايران در دنيا بهترين مكان براي توليد زغال فشرده بوده :هم از لحاظ دردست بودن مواد اوليه زياد و از طرف ديگر خاور ميانه مركز انرژي سوختي دنيا بوده كه زغال توليد شده به راحتي ارزش صادراتي به كشور هاي عربي و اروپايي را دارد.

فاكتورها

  • زغال فشرده مرغوب توليدي از خاك ذغال و خاك اره با كيفيت
  • براي رستوران ها و سفره خانه هاي سنتي و كبابي ها بكار مي رود
  • اين زغال جرقه ندارد
  • بدون باد خاموش نمي شود
  • هنگام سوختن خاكستر زياد توليد نمي كند

شناختن فاكتورهاي زغال فشرده مناسب بسيار مهم هستند،بنابراين بدلايل مختلف استفاده از زغال فشرده راه صحيحي براي قليان كشيدن ميتواند باشد..

يكي از اين فاكتورها ماندگاري زغال ميباشد:

اگر شما فردي هستيد كه بطور مداوم روزانه تمايل به كشيدن قليان را داريد،مطمئنا خواهيد فهميد كه هنگام استفاده از قليان،زغال شما بيش از ۱۵ دقيقه دوام نمي آورد و اين موضوع ميتواند ناراحت كننده باشد..

نگهداشتن زغال بمدت طولاني تر و سريع خاموش نشدن آن يكي از دغدغه هاي كساني است كه از قليان استفاده ميكنند.

چرا بايد مجبور باشيد كه هرچند دقيقه يكبار براي خاموش نشدن زغال به دفعات به زغال خود اضافه كنيد؟

راه حل چيست؟

زغال فشرده حدود ۴ برابر بيشتر از زغالهاي ديگر مدت خاموش نشدنش به طول مي انجامد و دليل اين ماندگاري اين است كه زغال فشرده از منابع طبيعي آلي بهره گرفته است.

در طي فرآيندي كه در آن خمير همچنان نرم است،قبل از سفت شدن زغال را براي ايجاد چگالي حجم بيشتر فشرده ميكنند.

دليل فشرده سازي چيست؟

هنگامي كه زغال فشرده سازي ميشود مدت زمان طولاني تري ميتواند روشن بماند و بسوزد..

همچنين در طول استفاده از قليان،شما خاكستر كمتري را مشاهده ميكنيد..بالاترين كيفيت سوختن براي زغال فشرده تقريبا ۱/۵ساعت است كه اين كيفيت خود نيز يك مقايسه عالي با زغالهايي با فرآيند سبك است.

فوايد استفاده از اين نوع:

زغال هاي فشرده با وجود اين كه از ضايعات چوبي براي توليد آن استفاده مي‌شود اما هيچ گونه آسيبي به طبيعت وارد نمي‌سازد، بلكه باعث كاهش آلاينده‌هاي مضر موجود در هوا هم مي‌شود.

زغال هاي فشرده از زباله‌هاي بيومسي، ضايعات چوبي، باقي مانده‌هاي گياهي توليد مي‌شود و اين باعث پاك سازي طبيعت مي‌شود.

قسمت اعظمي از اين فرآورده تبديل به كربن مي‌شود.

  • بدون بوي بد و گاز
  • بدون جرقه
  • داراي حرارت بالا
  • زمان سوخت بالا
  • خاكستر بسيار كم
  • بدون استفاده از مواد شيميايي

استفاده از زغال مناسب ميتواند بسلامتي شما كمك كند.اگر هنوز تازه وارد هستيد و از زغالهايي كه ب اصطلاح (سريع) گفته ميشود استفاده ميكنيد توصيه ميكنيم،كه استفاده از آنها را متوقف كنيد.

ممكن است بپرسيد چرا؟

تنها دليلش اين است كه سلامتي شما مهمتر است و محصولي كه شما از آن استفاده ميكنيد فاقد ايمني است و در وحله اول قليان سالمي براي استفاده نخواهيد داشت، بنابراين چرا ميخواهيد از اين سرگرمي يك عامل زيان آور براي خود بسازيد‌‌؟!

اگر متوجه شده ايد كه زغالهاي قليان چقدر سريع آماده ميشوند،پس بايد از خود دليلش را پرسيده باشيد..!

زغالهاي سبك از بسياري مواد افزودني و مواد نا ايمن توليد ميشوند تا بتوانند بسرعت روشن شوند،براي مثال: سريع روشن شدن زغال مانند آتش زدن بنزين ميباشد كه هردو يك مفهوم را ميرسانند،همانطور كه ميدانيد بنزين قابل اشتعال است،بنزين دودهاي مضر و مونواكسيد كربن را آزاد ميكند و در زغالهاي سبك هم فرآيند به همين شكل ميباشد..

زغال هاي فشرده فقط يك محصول مفيد براي سلامتي است،چرا كه حاوي مواد افزودني نميباشد و فقط از ماده آلي موجود در پوسته نارگيل فشرده توليد ميشود.

مطمئنن زمان روشن شدن زغال سبك طولاني تر است..

نقش چسب

چسب زغال به منظور فشرده سازي و بالابردن تراكم انواع زغال در اكسترودر هاي توليد زغال فشرده ، بالا بردن وزن مخصوص زغال ، بالا بردن كيفيت زغال بدون مواد شيميايي و مواد آروماتيك سمي مورد استفاده قرار مي گيرد . مواد آروماتيك و شيميايي كه در زغال فشرده وجود دارند بسيار سمي و خطرناك مي باشند.استفاده از اين چسب در توليد زغال تاثير بسزايي دارد . و معمولا از چغندر آرد و نشاسته صنعتي توليد مي شود .

زغال فشرده

انواع چسب زغال:

  •    چسب مخصوص با خاكه زغال
  •    چسب مخصوص زغال با خاك اره
  •    چسب مخصوص پودري زغال سنگ
  •    چسب مخصوص فشرده كردن كربن
  •    چسب مخصوص قالب بندي
  •    چسب هاي غير شيميايي
  •    چسب مخصوص انواع بريكت ها

زغالي با كيفيت:

اگر هنوز از زغالهاي (سريع) استفاده ميكنيد احتمالا هنگام استنشاق دود از قليانتان آن طعم سمي وحشتناك را هم تجربه كرده ايد.

شما احتمالا بيشتر از آنكه طعم واقعي را چشيده باشيد،طعم نامطلوب قليان را تجربه كرده ايد.

مواد افزودني زيادي است كه نه تنها در آسيب رساندن به سلامتي شما نقش دارند بلكه در عين حال با آزاد كردن اين ذرات بر كيفيت قليان شما نيز تاثير گذار هستند..

توجه داشته باشيد كه زغال سبك (سريع) در دماي بالاتر از زغال هاي فشرده ميسوزد و در طي چند دقيقه به لايه هاي سوخته در قليان تبديل ميشود و شما ناخواسته از اين لايه هاي سوخته در قليان استفاده ميكنيد، از طرف ديگر زغال فشرده در دماي پايين ميسوزد و فقط كافيست،تعداد دفعات استفاده شده از قليان خود را در يك درجه حرارت مناسب حفظ كنيد.

چرا بايد در كفش نوي خود ، سيب زميني بگذاريد ؟

۶۶ بازديد ۰ نظر

چرا بايد در كفش نوي خود ، سيب زميني بگذاريد ؟مترجم:سعيده اكبري 

 روش جادار كردن كفش با استفاده از سيب زميني:فقط كافيست دو سيب زميني مصرف كنيد و آنها را در كفش خود جاي دهيد سيب زميني ها را پوست بكنيد و هر كدام را در يك دستمال كاغذي يا يك تكه روزنامه بپيچيد.سيب زميني ها را داخل كفش فشار داده و يك شب آنها را به حال خود بگذاريد.در طول شب ، سيب زميني ها خشك مي شوند و كفش هاي شما را گشادتر مي كنند. 
سيب زميني ، علاوه بر كش دادن كفش ،  مي تواند بوي نامطبوع كفش را نيز جذب كند و از بين ببرد. اين روش مخصوصاً براي كفش هاي چرمي خيلي خوب عمل مي كند.
(استثنا:در مورد كفش پارچه اي  بو و رطوبت سيب زميني ممكن است به پارچه جذب شود)

دانش عمومي از سراسر جهان

۶۰ بازديد ۰ نظر

دانش عمومي از سراسر جهان
_ جوانه‌هاي چشايي يا در واقع پرزهاي چشايي روي زبان شما به طور متوسط 10 روز عمر دارند.
_ سقوط كردن در خواب نشان مي‌دهد كه بدن شما در تلاش است تا از خود محافظت كند.
_ شما احتمالا به صورت رنگي رويا مي‌بينيد.
_ چربي‌هاي اضافي بدن شما هنگام بازدم، به صورت دي اكسيد كربن از طريق ريه‌ها خارج مي‌شوند.
_ ديدن فيلم ترسناك قبل از ديدن آثار هنري باعث افزايش تجربه ادراكي و احساسي افراد مي‌شود.
_ شما درون يك اتاق تاريك، رنگ سياه خالص را نمي‌بينيد. آن چه شما مي‌بينيد نوعي رنگ خاكستري با نام «خاكستري مغز» يا «نور تاريك»(Eigengrau) است كه از نبود نور ناشي مي‌شود.
_كانادايي‌ها به گفتن كلمه «ببخشيد» عادت دارند. اين عادت به حدي است كه درباره آن قانوني به تصويب رسيده تا عذرخواهي كسي به عنوان پذيرش گناه توسط او، در نظر گرفته نشود.

_ عروس دريايي مي‌تواند به بزرگي يك انسان باشد.
_ نوعي كوه يخي وجود دارد كه از «زمرد سبز» تشكيل شده
_اعضاي يك خانواده بوي بدن يكساني دارند.
_ريه‌ها تنها ارگان انسان هستند كه مي‌توانند روي آب شناور شوند.

8 دگرگوني در امكانات هتل‌ها

۷۲ بازديد ۰ نظر

8 دگرگوني در امكانات هتل‌ها كه به زودي شاهد حذف آن‌ها از خدمات اتاق خواهيم بود
1. ميني بارهابه منظور كاهش نقاط لمسي در هتل‌ها، فعاليت ميني بارها به زودي متوقف مي‌شود و دستگاه‌هاي قهوه‌ساز و شيشه‌اي حذف خواهند شد. با اين كه چنين چيزي در ظاهر خوب به نظر نمي‌رسد، بايد بدانيد كه به عنواني حركتي مثبت در افزايش بهداشت هتل‌ها تلقي مي‌شود. با توجه مطالعه منتشر شده انواع باكتري‌هايي مانند «باسيلوس» و «سودوموناس»  در مخازن زباله‌هاي قهوه دستگاه‌هاي مختلف اسپرسو وجود دارند.
2. خدمات اتاقتوجه داشته باشيد كه تميز كردن كاغذها با الكل تقريبا غيرممكن است؛ در نتيجه، منوهاي موجود براي خدمات اتاق به ندرت تميز شده و محلي براي تجمع ويروس‌ها هستند. از اين رو شما نياز به روشي ديجيتالي براي درخواست انواع خدمات اتاق خواهيد داشت. در بعضي موارد، حذف اين منوها حتي ممكن است به معناي قطع فعاليت آشپزخانه‌هاي داخل هتل و ماموران خدماتي براي ارائه سرويس به اتاق‌ها باشد تا بتوان تماس بين افراد را كاهش داد.
3. كليدهاي كارتيدر حال حاضر هتل‌ها براي قفل و باز كردن درب اتاق‌هايشان از كارت‌هاي اعتباري رمزگذاري شده استفاده مي‌كنند. در كنار آلودگي بالاي اين كارت‌ها، دستگيره‌ها نيز مي‌توانند عامل انتقال انواع ميكروب‌ها و ويروس‌ها باشند. در حال حاضر نياز به ايده‌اي جديد براي جايگزيني با موارد فعلي، بيش از هميشه احساس مي‌شود. با اين كه چنين تغييري در شرايط موجود، هزينه‌هاي هنگفتي براي تمامي هتل‌ها به همراه خواهد داشت؛ اما، براي جلوگيري از گسترش ويروس ضروري است. ممكن است به زودي شاهد باز شدن درب‌ها به صورت اتوماتيك و بدون لمس باشيد و ديگر دستگيره‌ها را لمس نكنيد.
4. ميز مطالعه و پذيرايي طبق تحقيقات TravelMath، ميزها در بين آلوده‌ترين سطوح موجود در اتاق‌هاي هتل با متوسط 614,907 واحد باكتري در اينچ مربع قرار دارند.
5. كنترل از راه دور دستگاه‌هااگر در فضاي اتاق هتل به فكر برداشتن كنترل از راه دور دستگاهي افتاديد، بهتر است قبل از لمس آن به سراغ مواد ضدعفوني كننده برويد. «الكس كركوود»  بنيانگذار مجموعه******kwood Collection به عنوان گروهي از بوتيك هتل‌ها در اين باره مي‌گويد: من معتقدم كه مي‌توان تمام موارد موجود در هتل‌ها را از راه دور كنترل و نياز به لمس آن‌ها را با برنامه‌هاي نرم‌افزاري گوشي‌هاي هوشمند جايگزين كرد.
 بر اساس تحقيقات انجمن ميكروبيولوژي آمريكا، كنترل از راه دور جزء آلوده‌ترين اشياء در اتاق هتل به حساب مي‌آيد و با لمس فراوان توسط افراد مختلف منبعي مناسب براي انتقال ويروس كرونا است.
6. وسايل كنترلي لمسياتوماسيون و هوشمندسازي، نام اصلي‌ترين بازي تجاري در آينده نه چندان دور خواهد بود. به اين معني كه ممكن است هرگز مجبور نشويد به صورت دستي سيفون توالت را بكشيد يا حتي چراغ‌ها در اتاق هتل روشن كنيد. همچنين شيرهاي هوشمند داراي حسگر تشخيص حركت دست يا نمونه‌هاي كنترلي بدون لمس نيز به زودي به استاندارد جديد جهاني در سطح صنعتي تبديل خواهند شد.
7. وان و جكوزي وان‌ها و جكوزي‌ها مي‌توانند احتمال آلوده شدن مهمانان را در شرايط بسته، گرم و مرطوب محيط افزايش دهند، در حال حاضر حذف آن‌ها بهترين گزينه براي حفظ سلامتي افراد به حساب مي‌آيد. 
 كليه وان‌هاي مسكوني و 70 درصد از وان‌هاي عمومي داراي باكتري «سودوموناس آئروژينوزا»هستند كه مي‌توانند باعث ايجاد عفونت‌هاي جدي در بدن بشوند.
8. اتاق‌هاي كوچك ميكرو هتل‌هاميكرو هتل‌ها، در واقع هتل‌هايي 2 ستاره و اقتصادي با اتاق‌هاي بسيار كوچك هستند كه با هدف كاهش هزينه‌هاي اقامت مسافران طراحي مي‌شوند. با اين حال به دليل ضرورت رعايت هر چه بيشتر موارد بهداشتي در شرايط فعلي جهان، تصميم بر اين است كه چنين اتاق‌هايي جاي خود را به نمونه‌هاي بزرگ‌تر بدهند.